Face Couture by LindaHenna Brows

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.

Lees verder

Permanente make-up (PMU)

Om de beste kwaliteit en resultaat voor onze permanente make up behandelingen aan te kunnen bieden gebruiken wij het allerbeste PMU apparaat met de beste pigmenten zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van je permanente make up.

Lees verder

Hybrid Brows

Hybrid brows is een wenkbrauw behandeling. Het geeft een expressief, rijke afdruk op de huid en haren voor een optisch vollere en strakke wenkbrauwen. Hybrid brows blijft 7 dagen op de huid en 7 weken op de haren zitten.

Lees verder

Lashlift

Wimperlifting is een behandeling van de eigen natuurlijke wimpers, zonder dat er valse wimpers worden aangebracht. De wimpers worden gelift met behulp van siliconen pads.

Lees verder

Brow Lamination

Brow Lamination is een behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules.

Lees verder

Waxen & harsen

Bij Face Couture by Linda ben je ervan verzekerd dat je Wax of Hars behandeling professioneel verzorgd wordt.

Lees verder

Tanden bleken

Het resultaat is direct zichtbaar na de behandeling en blijft gemiddeld 2-4 maanden optimaal. Dit hangt af van het consumptiegedrag en de mondhygiëne.

Lees verder

Tandkristal

Behandeling Tarief Tandkristal €20 Per extra tandkristal €2,50   Wij maken gebruik van hoogwaardige tandkristallen en professionele apparatuur. Zo gebruiken wij de lijm die ook door orthodontisten wordt gebruikt, deze… Lees verder