Face Couture by LindaPermanente make-up (PMU)

Permanente make-up (PMU)

Om de beste kwaliteit en resultaat voor onze permanente make up behandelingen aan te kunnen bieden gebruiken wij het allerbeste PMU apparaat met de beste pigmenten zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van je permanente make up. Wij werken volgens de hygiënerichtlijnen en zijn GGD-erkend.

Hiernaast volgen wij regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken.

Permanente make-up prijzen

Behandeling Tarief
Wenkbrauwen €425
Touch up binnen 1 jaar (voor bestaande klanten) €190
Touch up binnen 2 jaar (voor bestaande klanten) €285
Eyeliner €300
Touch up binnen 2 jaar (voor bestaande klanten) €195
Eyeliner boven & onder op aanvraag
Infralash €225
Touch up binnen 2 jaar (voor bestaande klanten) €135
Infralash boven & onder op aanvraag
Shadowliner €395
Touch up binnen 2 jaar €265
Lippen €445
Touch up binnen 2 jaar (voor bestaande klanten) €295
Verwijderen van Permanente make up met de BB remover
1ste behandeling €150
2de behandeling €75
2 zones tegelijk €200

Alle permanente make up behandelingen zijn inclusief 1 nabehandeling waar een tijdsbestek van 6 weken tussen zit. Klanten die elders zijn behandeld kunnen geen nabehandeling bij mij boeken maar betalen gewoon het normale tarief als nieuwe klant.

Powderbrows

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. De naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat je na ongeveer 1,5 jaar je wenkbrauwen een touch-up moet geven om langer te genieten van je mooie wenkbrauwen.

Permanente make-up Eyeliner

Het is bekend dat je met permanente make-up veel tijd bespaart. Met permanente make-up kun je ook denken aan eyeliner. Sta jij iedere ochtend heel lang voor de spiegel om je eyeliner perfect te tekenen en ben je dat helemaal zat? Dan is permanente make-up eyeliner voor jou de oplossing. Je wordt wakker met een eyeliner. Hoe mooi is dat?

Hoe wordt PMU eyeliner toegepast?

Met een pmu eyeliner brengen we pigment in de huid van je ooglid aan, vaak aan de wimperrand. Je hebt verschillen in soorten eyeliners. Een eyeliner geeft optisch een diepte aan de ogen. Zo kunnen de ogen groter lijken, de wimpers voller en geeft het een frisse blik. Het bespaart veel tijd iedere morgen.

Maar andere redenen om permanente eyeliner te nemen zijn:

Allergie of gevoelig voor make-up

Je wilt niet dat je make-up uit loopt

Je hebt geen wimpers meer door een aandoening

Je vindt het moeilijk om zelf make-up aan te brengen

Infralash

Dit is de meest natuurlijke vorm van een pmu eyeliner en wordt infralash genoemd. Een infralash eyeliner wordt toegepast in de wimperrand van de ogen. De dikte is in overleg. Het idee achter een infralash is optische diepte aan de ogen en het voller lijken van je wimpers. Deze behandeling is ideaal voor mensen die niet veel make-up dragen en een natuurlijke look willen.

Permanente make up voor lippen

Bij lippigmentatie worden de lippen gepigmenteerd door middel van een permanent make up apparaat. Met een ultrafijne naald brengen wij het pigment aan in de huid van de lippen.

Met permanente make-up kunnen je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Zijn je lippen asymmetrische en wil je graag een mooie vorm, dat is mogelijk. Maar ook kun je smalle lippen optisch gezien net iets voller laten lijken. En ook bleke lippen kunnen we weer een frisse kleur geven.

Niet iedereen heeft mooie lijnen in de lippen. De lijnen kunnen minder zichtbaar worden door het veelvoudig laten toepassen van lipfillers of uitbraak van koortslip/Herpesvirus. Permanente make up is een mooie aanvulling voor de lippen bij lipfillers. Denk er aan dat je pas 4 weken na het plaatsen van fillers een permanente make up lippen behandeling kunt doen. En andersom, je kan 2 weken na het plaatsen van lippigmentie weer lipfillers nemen.