Face Couture by LindaOver Linda

FaceCouture By Linda
Linda van den Berg | FaceCouture By Linda

Welkom bij Face Couture by Linda, uw schoonheidssalon in Sint Willebrord. Laat me mezelf kort voorstellen: ik ben Linda van den Berg, eigenaresse van Face Couture by Linda. Sinds 2006 ben ik actief in de uiterlijke verzorging en in 2020 besloot ik mijn droom te verwezenlijken door mijn eigen schoonheidssalon te starten. Inmiddels mag ik heel wat mensen blij maken met het behalen van hun ambities op gebied van uiterlijke verzorging.

Ontstaan FaceCouture By Linda

Face Couture by Linda is ontstaan uit mijn passie voor schoonheid en uiterlijke verzorging. Mijn eigen salon brengt me de vrijheid om te streven naar perfectie afhankelijk van jouw wensen. Ik werk met een luisterend oor samen met jou om jouw schoonheidsdoelen te bereiken en te onderhouden. Als (S)PMU specialist streef ik altijd naar het beste resultaat, want mensen blij maken is het mooiste wat er is!

Kwaliteit staat hier voorop. Om altijd de beste resultaten te behalen volg ik regelmatig trainingen. Je kunt dus bij mij terecht voor de nieuwste technieken en trends in de schoonheidsindustrie. Zo kan ik mijn klanten in Sint Willebrord voorzien van de beste kennis en de mooiste resultaten. Heb je specifieke wensen? Dan hoor ik dat graag. Samen bepalen we hoe we dit resultaat gaan behalen.

Kennismaken?

Ben je op zoek naar een professionele en persoonlijke aanpak in een schoonheidssalon in Sint Willebrord? Bij Face Couture by Linda ben je aan het juiste adres! Neem contact met me op en ontdek wat ik voor je kan betekenen op gebied van o.a. PMU, wenkbrauwbehandelingen, tanden bleken en meer. Bekijk alle diensten hier.

Meer weten? Bekijk onze sociale media of neem contact met ons op:
Facebook | Instagram | Email | WhatsApp | Bellen

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen aan de Dorpsstraat 69 in Sint Willebrord. Val gerust eens binnen om kennis te maken.